kwieen loewiesz agenda leden sjponszors nieewsz gasztenboek fotogallerie contact
 
  Sponsoren

De onderstaande bedrijven hebben Kwieen Loewiesz de afgelopen jaren een warm hart toe gedragen. Wij zijn hen dan ook zeer dankbaar voor de steun en het vertrouwen!

have-a-byte.jpg   Have a Byte

Een oude bekende in een nieuw jasje. Dit is Have a byte!

Met meer dan 15 jaar ervaring in web-based software-ontwikkeling en ontwikkeling en ontwerp van websites, webshops en web-applicaties. Ook kunt u bij ons terecht voor de (grafische) vormgeving van uw nieuwe logo, complete huisstijl, brochure, flyer en/of poster.
     
  Beauty Instituut La Bella Gente

Mijn naam is Myrthe Hansen en ik ben de eigenaresse en specialiste van deze salon.
De schoonheidssalon is gevestigd in Welten, Heerlen.
De salon heeft een breed aanbod van gezichtsbehandelingen, zowel huidverzorgend als huidverbeterend, fruitzuurpeelingen, lichaamsbehandelingen, manicure, gel nagellak, duo-behandelingen, cosmetische pedicure, hot-stone massage, bruidsmake-up, visagie en meer.
     
koffie.jpg  

Eetcafé 't Koffiehuuske

Vers uit de regio! Dat is dus wat de gast kan verwachten in Eetcafé ’t Koffiehuuske. Een bord lekker, vers eten zonder allemaal poespas daar om heen. In dit eetcafé geen opsmuk, moeilijk doen, in een keurslijf. Geen toestanden maar gewoon lekkere gerechten volgens oorspronkelijke recepten. Dat is voor ons de basis van het eetcafé. De trend om seizoensproducten uit de eigen regio te gebruiken in de keuken past ideaal in dit plaatje. Producten van eigen bodem, niet alleen uit kosten- en milieuoverwegingen, maar gewoon omdat wat je van dichtbij kunt halen ook lekker is. Dat is wat wij doen in eetcafé ’t Koffiehuuske.
 
     
  Peeters Gebouwenservice

Door de ontwikkelingen op het gebied van relatie-beheer tussen opdrachtgever en dienstverlener, laten wij u graag kennis maken met onze continuïteit en flexibiliteit op reinigingsgebied.U als klant wenst Betrouwbaarheid en Service. Wij van Peeters Gebouwenservice BV zijn van mening dat u als klant de dienst uitmaakt. Voor Peeters Gebouwenservice BV. is schoonmaken in elk geval het dagelijks, wekelijks en maandelijks onderhouden van een gebouw, kantoor, fabriek, trappenhal, gevel etc. etc.
     
  Waterval Electro Welten

Vergelijken doen we allemaal...
de beste prijs tegenover een uitmuntende service en kwaliteit! Logisch, want uiteindelijk willen we alleen maar het beste. Toch zijn deze verkoopargumenten voor ons van geen enkel belang omdat ze -volgens ons- gewoon een logisch gevolg zijn. Waterval Elektro B.V. levert maatwerk en is daar goed in!
     
  Vebego

Vebego is een internationaal opererend familiebedrijf actief in facility services, personeelsdiensten en de gezondheidszorg. De totale omzet over 2010 bedroeg € 999 miljoen. Vebego is met ruim 100 bedrijven vertegenwoordigd in 5 Europese landen en heeft zo’n 46.000 medewerkers in dienst.
     
palte.jpg   Palte

Palte BV is een toonaangevend advies- en ingenieursbureau in binnen- en buitenland. Het vormt een bron van kennis en expertise op het gebied van algemene bouw, civiele techniek en industrie. De werkzaamheden bestaan uit het maken van statische berekeningen en tekeningen van alle voorkomende beton-, staal- metselwerk- en houtconstructies.
     
peter.jpg   Peter van Bruggen

Sinds 1983 houden wij ons uitsluitend bezig met het beheer en huur/verhuur van ca. 1.600 verhuurde eenheden.
Ons werkgebied ligt voornamelijk in de provincies Limburg en Noord-Brabant. Onze opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk particulieren, doch daarnaast werken wij ook voor enkele pensioenfondsen.
     
rugcentrum.jpg   Rugcentrum Parkstad

Rugcentrum Parkstad is een multidisciplinair centrum waar chiropractoren en fysiotherapeuten nauw samenwerken. Onze meerwaarde houdt in dat wij uw klachten vanuit meerdere invalshoeken bekijken. Wij hebben een brede kijk op uw gezondheid, een belangrijke voorwaarde voor een sneller en beter herstel.